Voorkomen is beter dan genezen

Clubcare

Wij staan klaar voor lokale sportverenigingen, doormiddel van samenwerkingen met deze sportverenigingen. Wanneer je sport, kun je last krijgen van een blessure. Het is begrijpelijk dat je graag zo snel mogelijk op je oude niveau wilt sporten. Hier willen wij bij helpen. Daarom voorzien wij sportclubs van sportmedische diensten en informatie.

Hoe helpen wij?

Dit doen we door middel van onze drie pijlers:

Preventief

We helpen sporters te voorkomen dat zij last krijgen van blessures. Wij testen en meten sporters zodat er meer bekend is over de fitheid van het team. Hier spelen wij weer op in doormiddel van voorlichting.

Curatief

Heb je toch een behandeling nodig? Dan zit je meteen aan het juiste adres. Aan de sportclubs waarmee wij samenwerken, bieden wij gratis inloopspreekuren aan. Sporters staan meteen in contact met een professional. Daarnaast hebben wij korte lijnen met specialisten zoals sportartsen, orthopeden, diëtisten, etc.

Begeleiding bij training

Ten slotte bieden wij clubs, die aangesloten zijn bij clubcare, professionele begeleiding tijdens trainingen of evenementen. Wij zijn dan aanwezig als aanspreekpunt. Sporters kunnen dan altijd bij ons terecht met vragen.

 

In het kort: 

Onze diensten van clubcare bestaan uit: 

  • Gratis sportspreekuren op verschillende locaties en tijden*
  • Sportspecifiek testen en meten
  • Trainingsadvies, voorlichting en educatie
  • Up-to-date blessurepreventie en warming-up
  • Eerste hulp bij sportongevallen (EHBSO)
  • Evenementen ondersteuning

*De gratis sportspreekuren zijn alleen beschikbaar voor de verenigingen die onder contract staan bij Wolbert Fysio.

www.wolbert-fysio.nl

Meest gestelde vragen

+31 (0)6 83 34 15 24

Stuur een WhatsApp bericht