Ga je weer fit voelen!

Vitaal

Bij vitaal training draait het om het zelfredzaam worden in bewegen en vitaliteit. Wat is vitaliteit eigenlijk? Je kunt het zien als een onderdeel van leefstijlbegeleiding dat zich vooral richt op bewegen en sporten. Samen met jouw vitaal train(st)er ga je kijken naar wat je wél kunt en kennis maken met jouw fysieke belastbaarheid. Ook is er een goede samenwerking met andere disciplines en kan er gebruik gemaakt worden van een diëtist, ergotherapeut en een leefstijlcoach om je doelen en vitaliteit na te streven.

Is vitaal training iets voor mij?

Vitaal training is voor iedereen die begeleiding wil bij het sporten of bewegen, ongeacht je fysieke/chronische beperking of aandoening. Samen met jouw vitaal train(st)er stel je doelen op. Watvoor doelen dit zijn, bepaal je zelf! Het kan van alles zijn. Wil je graag meer kracht opbouwen? Of wil je werken aan je uithoudingsvermogen, afvallen, fitter worden of juist leren hoe je je energie beter kunt verdelen? Wil je bewegen in een omgeving waar er altijd ruimte is voor een hulpvraag? Wij gaan helpen jouw doelen te bereiken. Zorg is altijd dichtbij. Misschien ben je bang om te bewegen of weet je niet goed wat jouw lichaam aankan. Bij onze vitaal training leer je je lichaam kennen, waardoor je weer met plezier gaat bewegen. 

Hoe ziet een vitaal route eruit?

De eerste afspraak is een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze train(st)er. We gaan achterhalen wat jouw doelen zijn en dat is dan ook waar we aan gaan werken. Vervolgens gaan we een plan opstellen, tijdens een intake training, om jouw doelen te behalen. We trainen één op één of in groepen van maximaal acht personen. Op deze manier is er persoonlijke aandacht voor iedereen. 

Hoe werkt het?

Om bij ons te kunnen trainen neem je een abonnement af. Hiermee kun je onbeperkt bij ons komen bewegen en sporten. Het aanmelden voor de trainingen gaat volgens een inschrijfsysteem, waarover je meer informatie krijgt tijdens de kennismaking.

Naast onze Vitaal training binnen en buiten, bieden we ook het volgende aan:

Kosten

Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie? Neem dan contact op met de praktijk. Daar kun je navraag doen over de kosten. 

Vergoeding

Wij hebben contracten bij (bijna) alle zorgverzekeraars. Heb je vragen over de vergoeding van fysiotherapie? Hierover vind je meer informatie bij jouw zorgverzekeraar. 

Afspraak maken

Kom gerust eens langs voor een intake. Samen kijken we wat we voor je kunnen doen. Wil je eerst meer informatie? Bel ons of stel je vraag via mail of WhatsApp.